"legjobb ár-érték arány" = passzívház
 

 

I.M. Ház Kft.

1025 Budapest                                                                                                                                  Szépvölgyi út 215.


Irmalós Márton
Email: info@passzivhaz.co.hu
Tel: 06-20-450-5127


Dr. Tóth Gábor
Email: info@passzivhaz.co.hu
Tel: 06-30-933-0033Miért jobb a passzívház

- anyagi: minimum 80%-kal alacsonyabb rezsiköltség
- élettani: kevesen tudják, hogy az épület alkotóelemei az emberi szervezet számára nemkívánatos gázokat és gõzöket bocsátanak ki.
Ugyanakkor a szellõztetések között a bentlakók életvitele okán megemelkedik a co2 és páratartalom, mindezek elõsegítik a légzõszervi megbetegedéseket /asztma, allergia/
A passzívházban alkalmazott légtechnika folyamatosan lecseréli a lakótér levegõjét és a legkorszerûbb levegõszûrõn keresztül friss oxigéndús levegõvel árasztja al a lakóteret.
A légtechnikának köszönhetõen szabályzott a páratartalom és lényegesen alacsonyabb a porterhelés.
- környezetvédelmi: Mivel a passzívházban nincs szükség kazánra, nincs szükség gázra vagy egyéb tüzelõanyagra sem, ezáltal mintegy 90%-kal alacsonyabb a passzívház károsanyagkibocsátása.

Végül egy elgonolkodtató eszmefuttatás az egyén, a társadalom és a természet viszonyáról:

Az energiahatékony, környezettudatos épület a fent említett okok miatt elõnyös az egyénnek, de hosszú távon hasznos a társadalomnak is mivel kevesebbet kell költeni energia elõállításra, importálására. A természet azzal hálálná meg az emberiség környezetkárosító hatásának minimálisra csökkentését, hogy csodálatos képességei révén szép lassan megújulna.

 
 

Passzívház | Szolgáltatások | Képek | Partnerek | Kapcsolat
passzivhaz.co.hu © 2007-2019  |   Created by TotalStudio